Behandeling op afstand

In sommige gevallen is elkaar ontmoeten niet mogelijk, dan kan er gekozen worden voor een behandeling op afstand. Bij een energetische behandeling op afstand maak ik doormiddel van jouw naam en geboortedatum contact met jouw energetisch lichaam. Ik krijg boodschappen door die ik vertaal naar jou zodat jij aan de slag kunt of bevestiging krijgt op jouw hulpvraag. Ik vraag wat er nodig is, in sommige gevallen heb je zelf een concrete hulpvraag dan zal ik daarop invoelen en handvatten geven. 

De readings waarmee ik werk zijn:

  • Bloemenreading (aan de hand van jouw bloem die ik te zien krijg kan ik jouw bewustzijn, levensloop en/of thema formuleren)
  • Chakrareading  
  • Aurareading 
  • Innerlijkkind reading 

In de meeste gevallen ontstaat de reading vanzelf en krijg je een van bovenstaande of een combinatie van bovenstaande readings. Ik werk deze uit in een tekening met aantekeningen, die ik via WhatsApp of e-mail naar je toestuur. 

 

Wanneer er veel blokkades of disbalansen te voelen zijn, vul ik de reading aan met een healing. 

Mochten de blokkades of disbalansen groot zijn, dan kan het nodig zijn dat het contact een vervolg nodig heeft. Ik begeleid je op afstand naar meer balans en harmonie in je leven. 

 

Iedere reading / healing sluit ik af met een (orakel)kaart, ik voel in en laat jou kiezen welke kaart jij NU nodig hebt op jouw thema/vraag. 

 

Voor wie is deze behandeling geschikt:

  • Voor iedereen die om wat voor reden ook niet in balans is. Denk aan; angsten, piekeren, slecht slapen, laag zelfbeeld, oververmoeidheid, onzekerheid, controledrang en alle andere gevoelens en gebieden in je lijf of leven die om aandacht vragen. 
  • Hoog gevoelige kinderen/personen:

Een behandeling op afstand is zeer geschikt voor hoog gevoelige kinderen/personen die gemakkelijk een teveel aan prikkels oppikken in het dagelijks leven. Deze prikkels kunnen gemakkelijk tot het fysieke lichaam doordringen omdat deze kinderen/personen erg openstaan, met als gevolg dat deze kinderen/personen oververmoeid of juist hyperactief gedrag kunnen vertonen.  

Door kinderen/personen bewust te maken welke gevoelens van hen zijn en wat van de ander en hoe zij zich kunnen beschermen tegen negatieve energieën en prikkels, komen deze kinderen/personen weer meer in hun eigen kracht te staan. Een healing op afstand kan hen helpen zich hierin meer te ontwikkelen en tot rust te komen.

(wanneer je als ouder een hulpvraag hebt voor of over jouw kind / baby zal ik eerst middels mijn innerlijk contact toestemming vragen, in sommige gevallen krijg ik deze toestemming niet. Ik werk zuiver en volledig vanuit liefde. Ik zal dan eerlijk zijn wat er nodig is om de hulpvraag toch beantwoord te krijgen. Het kan dan zijn dat ik de ouder wel een behandeling mag geven. Mocht dit het geval zijn zal ik te allen tijden contact opnemen.) 

 

Algemene informatie:

  • Een behandeling op afstand kost €35,- dit is incl. Reading, healing en terugkoppeling. 

 

Heb je interesse, bel, WhatsApp of e-mail gerust.