Volle maan ritueel

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 22:42

Volle maan in maagd 27-2-21 om 9:18u

Van de Ijsmaan in januari naar de Sneeuwmaan in het horoscoopteken maagd. De knoppen onder de sneeuw waren afgelopen weken al onzichtbaar aanwezig. De blauwdruk van hetgeen wat uit mag komen is er al. Nu is het moment om keuzes te maken wat we willen creëren en waarin we mogen geloven.

Hoe wil jij tot bloei komen?

Zijn er overtuigingen in jou die de weg naar jouw blauwdruk belemmeren? Welke overtuigingen mag je loslaten en welke mag je juist vasthouden?

Het moment is NU daar om dat wat je wilt creëren vorm te geven.

Welke mogelijkheden zijn er?

Zend de energie naar die delen in jou die mogen groeien.

Deze volle maan in maagd maakt dienstbaar, betrouwbaar, ordelijk en ijverig. De maagd is een gever vanuit haar grote hart. Deze maan vraagt je goed voor jezelf te zorgen, dit betekent ook om vanuit je gevoel beslissingen te nemen.

Ook wordt onder deze energie inzichtelijk welke last je draagt, van wie deze lasten zijn en / of het wel jouw verantwoordelijkheid is deze te dragen.

Wat draag jij wat je los mag laten? De volle maan is het moment om los te laten. Deze maan helemaal omdat dit de maan is die jou inzicht geeft wat er losgelaten mag worden.

Emotioneel kan deze maan voor spanningen zorgen. De omgeving kan andere verwachtingen hebben dan wat jij emotioneel nodig hebt. Mooi moment om op zelfonderzoek uit te gaan, word een momentje stil en voel wat jij nu nodig hebt.

 

 

Met onderstaand vollemaan ritueel kun je loslaten wat jouw groei belemmert.

  1. Ontspan, neem een rustige plek in voor jezelf. Richt je aandacht enkele seconde op je ademhaling en voel hoe je iedere uitademing meer ontspant.
  2. Brand een kaars of wierook en palo santo. Dit om de connectie met de volle maan te verbeteren en te reinigen, zowel jouw energieveld en om eventueel jou edelstenen van de vervuilde opgedaan energie te ontdoen.
  3. Kies je favoriete kristallen. Kies kristallen die jou helpen te manifesteren wat jij wil creëren en jou helpen te groeien. Tevens kun je kristallen kiezen die helpen met loslaten wat jouw groei en manifestatiekracht belemmert. Leg de kristallen in de volle maan samen met een briefje waarop staat waarbij de kristallen jou mogen helpen. Zo kan de maan jou extra ondersteunen.

Geschikte kristallen zijn; versteend hout om belemmerende patronen los te laten, amethist om de vrede en stilte in jezelf te verhogen, aquamarijn is de steen van loslaten, je leert jezelf te bevrijden van gehechtheid aan oude patronen. Geeft inzicht in emotionele patronen die verwerkt mogen worden. Deze kristallen en het vollemaan pakket van de foto zijn te krijgen bij www.vanjoy.nl

  1. Schrijf op wat jou dwarszit. Wat is er de afgelopen tijd gebeurd wat losgelaten mag worden? Wat is er allemaal gekoppeld aan hetgeen je wil loslaten? Welke gedachte, personen, gewoontes en / of overtuigingen belemmeren je? Om het universum te helpen maak het zo concreet mogelijk, geef personen ook een naam. Werk elke gebeurtenis apart uit.
  2. Sluit je ogen en stel hetgeen je wilt creëren of naartoe wilt groeien als vervolmaakt voor je. Zie het echt voor je. Voel hoe het is om alles gecreëerd te hebben. Hoe voelt het als alle belemmeringen zijn losgelaten? Wat gebeurt er in je lichaam? Kun je dit gevoel meenemen naar de huidige situatie?
  3. Vergeef en laat los, nu laat je alle zwaarte en negativiteit los. Voel hoe alles wegvloeit via de aarde. Waren er personen gekoppeld aan iets wat je los wil laten? Wie of wat mag je vergeven hierin? Kijk niet alleen naar de ander, wat vanuit jezelf mag vergeven worden? Dit kan hetgeen zijn dat je, jezelf hebt toegestaan in een situatie te verkeren of omdat je iets wel of niet hebt gedaan wat je eigenlijk anders had willen doen. Vergeven geeft ruimte.
  4. Geef het loslaten extra kracht. Alles wat je hebt opgeschreven kun je met behulp van de volle maan loslaten. Dit kan door jouw blaadje(s) in de volle maan te verbranden, te begraven, versnipperen of een andere plek te geven wat voor jou goed voelt.

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.