(Kinder)tekeningen lezen

Tevens is het mogelijk bij mij (kinder) tekeningen te laten lezen/ analyseren. Soms zit je kind of jijzelf tijdelijk in een fase waar je als ouder of zelf niet lekker in je vel zit en niet weet hoe dit komt en wat eraan te doen. Een tekening kan dan een mooie ingang bieden. Buiten dat ik intuïtief invoel op de tekening heb ik ook de opleiding Kinder-tekeningen lezen en begrijpen gevolgd. Hierdoor weet ik wat een normale teken ontwikkeling is bij kinderen en hoe je een analyse gedegen uitvoert met de juiste vraagstelling. Dit is belangrijk omdat een tekening altijd een moment opname is waar niet zomaar invulling aan gegeven mag worden.

Algemene informatie:

  • (Kinder) tekeningen kunnen al gelezen worden voor een kindje vormen tekent. Krast je kindje alleen nog maar geen probleem ook deze kan ik lezen.
  • Ik kan tekeningen lezen ook gebruiken als intake op een van mijn behandelingen. In dat geval zit de analyse bij de consultprijs inbegrepen.
  • Een tekening kan via e-mail of WhatsApp verstuurd worden. Ik zal dan vragen naar het geslacht van de maker, geboortedatum en als de tekeningen vragen oproept kan het zijn dat ik meer vragen heb.
  • Enkel en alleen een tekening laten analyseren die middels een telefoon of whatsapp gesprek wordt teruggekoppeld kost €25,-