"Mimy is nu 2 keer bij me thuis geweest voor zowel mijn dochtertje als voor mij. De verbintenis tussen mij en haar is ontzettend sterk. Mimy helpt ons om de moeilijke start die mijn dochtertje heeft gehad te verwerken. Verder leert Mimy me babymassage en de bewustwording van mijn eigen energieën. Ik heb grote bewondering voor hetgeen wat Mimy (bij me) doet! Ik voel me enorm op mijn gemak bij haar wat natuurlijk ontzettend belangrijk is. Telkens voel en denk ik; voor herhaling vatbaar! Dank je Mimy. Ik wens je zoveel succes met hetgeen wat je doet naar een nog groter succes te brengen.
Liefs, Ilona"

 

"Mimy ik ben zo dankbaar. We hebben jouw hulp ingeroepen en we zien nu al resultaat! Constant een vol hoofd hebben is niet prettig, zeker niet als je ook nog naar school moet. Je brengt alles zo rustig en ook nog eens in duidelijke kindertaal. Ook geef je een extra dosis zelfvertrouwen aan t kind.
We kijken uit naar de volgende afspraak!
Liefs Kim"


"Mimy is hier thuis geweest voor de babymassage. Onze zoon heeft een voorkeurshouding en was heel gespannen. Na de massage is hij helemaal zen en ook zijn voorkeurshouding wordt minder. De spanning in zijn beentjes en nekje zijn echt veranderd! Verder is Mimy heel rustig en lief & bied ze ook een luisterend oor voor mama om over de bevalling te spreken. Echt een aanrader voor iedereen!! ❤️"

 

"Heel bijzonder wat Mimy kan...je moet t zelf ervaren, je voelt je begrepen en begeleid...dankjewel!!"

 

"Wanneer je kind energieën voelt of ziet is dat nooit fijn. Dankzij Mimy's kamerreiniging op afstand, voelt ons kind zich weer veilig en vertrouwt op haar eigen slaapkamer. Bedankt voor je hulp! Jij voelt intens en mooi dat jij deze gaven voor andere mensen inzet. Dankjewel....🍀"

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.