"Mimy is nu 2 keer bij me thuis geweest voor zowel mijn dochtertje als voor mij. De verbintenis tussen mij en haar is ontzettend sterk. Mimy helpt ons om de moeilijke start die mijn dochtertje heeft gehad te verwerken. Verder leert Mimy me babymassage en de bewustwording van mijn eigen energieën. Ik heb grote bewondering voor hetgeen wat Mimy (bij me) doet! Ik voel me enorm op mijn gemak bij haar wat natuurlijk ontzettend belangrijk is. Telkens voel en denk ik; voor herhaling vatbaar! Dank je Mimy. Ik wens je zoveel succes met hetgeen wat je doet naar een nog groter succes te brengen.
Liefs, Ilona"

 

"Mimy ik ben zo dankbaar. We hebben jouw hulp ingeroepen en we zien nu al resultaat! Constant een vol hoofd hebben is niet prettig, zeker niet als je ook nog naar school moet. Je brengt alles zo rustig en ook nog eens in duidelijke kindertaal. Ook geef je een extra dosis zelfvertrouwen aan t kind.
We kijken uit naar de volgende afspraak!
Liefs Kim"


"Mimy is hier thuis geweest voor de babymassage. Onze zoon heeft een voorkeurshouding en was heel gespannen. Na de massage is hij helemaal zen en ook zijn voorkeurshouding wordt minder. De spanning in zijn beentjes en nekje zijn echt veranderd! Verder is Mimy heel rustig en lief & bied ze ook een luisterend oor voor mama om over de bevalling te spreken. Echt een aanrader voor iedereen!! ❤️"

 

"Heel bijzonder wat Mimy kan...je moet t zelf ervaren, je voelt je begrepen en begeleid...dankjewel!!"

 

"Wanneer je kind energieën voelt of ziet is dat nooit fijn. Dankzij Mimy's kamerreiniging op afstand, voelt ons kind zich weer veilig en vertrouwt op haar eigen slaapkamer. Bedankt voor je hulp! Jij voelt intens en mooi dat jij deze gaven voor andere mensen inzet. Dankjewel....🍀"

 

" Lieve Mimy,

Je bent een engel!! Via dit berichtje wil ik je nogmaals bedanken voor jouw hulp. 🥰🥰

Allereerst voor de rust en warmte die je meebracht. Je luisterde écht naar ons verhaal en door jouw verschillende expertises heb je ons ook écht kunnen helpen!!

Door jouw positieve energie en rust konden wij als ouders zelf ook tot rust komen. Als ouders van 3 kleine kindjes is het namelijk vaak erg druk. Tijdens de babymassage hadden we écht tijd en aandacht voor ons kleintje. Ons kleine meisje kon er zelf ook intens van genieten. Jouw aanpak was warm en alles werd afgestemd op de behoefte van ons kindje. Extra leuk maakt het dat we een hand-out kregen waar de oefeningen én de liedjes in staan. Handig voor als we het zelf nog een keer willen oefenen!

Tijdens de gesprekken die ontstonden luisterde je naar ons verhaal. Zoals je weet wordt onze nachtrust namelijk al maanden verstoord door een van onze meisjes. Iedere nacht wordt ze in paniek wakker en huilt ze uren achter elkaar. Als hulp bood je aan om eens (energetisch) naar het kamertje te kijken. De hulp die je ons hierbij geboden hebt is onbeschrijfelijk en onbetaalbaar. De verandering in energie die ontstond gedurende jouw aanwezigheid in ons huis kan ik hier niet uitleggen. Wat ik wel kan vertellen is dat jouw aanpak geholpen heeft. De rust is wedergekeerd en je gelooft het nooit.. de meisjes slapen weer rustig door! 🥰

Dus nogmaals, duizend maal dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

Lieve groetjes,

N. ❤️ "

"Hee lieve Mimy,
Ik voel me zo een ander tmens dan gisteren..ik voel ruimte in m'n hoofd, balans in m'n lijf..hierdoor kan ik de focus weer herpakken. Zo mooi en liefdevol was het. Mijn eigen auto-lijf is door de APK gegaan. Ik kan weer kilometers maken ☺️."